• facebook
  • twitter
  • youtube
  • sns03
Telusuri

Termal break profil aluminium mesin Déwan

  • Termal break aluminium knurling profil lan mesin Déwan

    Termal break aluminium knurling profil lan mesin Déwan

    Applications This machine is used for knurling of aluminum alloy profiles, and assembling two aluminum profiles with a thermal break polyamide strip in the middle. Main Features 1. The vertical movement of knurling is electrically controlled, which makes changes of different profiles easy, fast, and stable. 2. Film coating support frame and clamping unit are availab...
  • Termal break aluminium mesin profil rolling

    Termal break aluminium mesin profil rolling

    1.Two sumbu mesin CNC karo enem set cd Rolling atos. Loro-lorone Rolling cd lan rollers karet sing CNC kontrol kanggo owah-owahan profil cepet.

    2.Six set Rolling cd kontrol dening kapisah njamin pasukan nyopir stabil rolling, kacepetan dhuwur lan efficiency

    kadohan 3.Vertical lan horisontal antarane saben Pasangan saka Rolling cd luwes kanggo macem-macem ukuran saka profil.

    4.Step-kurang angger kacepetan. Taiwan HIWIN linear alur, lan tliti ngawut-awut sing diadopsi.